Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Wolverine And The X-Men epizódok

2009.04.01

Kép A rajongók egyszerre számíthatnak ismétlésre és új epizódokra is, a Wolverine and The X-Men animációs sorozatból.

A kanadai csatornán az YTV sugározni fogja Wolverine and The X-Men új epizódját ezen a héten melynek tartalma a következő lesz.

Wolverine and The X-Men
"Aces & Eights"
2009., április 4., szombat 11:30-kor (ET)

Tartalom: Rozsomáknak meg kell akadályoznia egy mutáns kémet, akit Kelly szenátor bérelt fel, hogy ellopja Magneto sisakját, és így kirobbantsa a háborút. Rozsomák és Árnyék megpróbállja elkapni és leállítani a tolvajt. Gambit megékezik Magneto szigetére és nyíltan bevallja, hogy azért jött, hogy ellopja a sisakot, de inkább menedéket szeretne a mutáns paradicsomba. Lorna érdeklődni kezd Gambit iránt, belopakodik a cellájába, és felajánlja a segítségét, ha cserébe Gambit kiviszi őt Genoshaból. Gambit áthatol a part védelmén miközben ellopja Magneto sisakját a táskájából. Elhagyja a helyszínt, miközben elnézést kér a lánytól, amiért nem az az ember akire ő számított. A síró lány apja megjelenik a parton, miközben a sziget robbanásokban tör ki mögöttük. Magneto eltökéli, hogy Kelly szenátor meg fog fizetni ezért. Rozsomák és Árnyék túl későn érkezik. Rozsomák úgy dönt, hogy megmutatja nekik, hogy a háborújuk mit fog okozni.

A Mant R Cartoon TV-n pedig a Wolverine and The X-Men "X-Calibre" című epizódja 2009. április 3-án, ezen a pénteken 20:00-kor látható. Ezen kívül az addigi részek szinte minden nap elkaphatók vagy ha lemaradtál róluk másnap az On Demand gombra kattintva kiválogathatod magadnak őket.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.