Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Iron Man: Armored Adventures epizód tartalmak

2009.03.26

Az Iron Man: Armored Adventures premierje 2009. április 12-én lesz a kanadai Teletoon csatornán:


Kép Vasárnap, Április 12., 2009 8:00am (ET)
"Iron, Forged in Fire - Part One"

Vasárnap, Április 12., 2009 8:30am (ET)
"Iron, Forged in Fire - Part Two"

Vasárnap, Április 19., 2009 8:00am (ET)
"Secrets and Lies"

Vasárnap, Április 26., 2009 8:00am (ET)
"Cold War"

A Teletoon továbbá közzé tette az első hét epizód tartalmát. Íme:

001 Iron, Forged In Fire - Part One
A tinédzserzseni, Tony Stark, éppen befejezte a legnagyobb találmányát: a Vasember fegyverzetet. De mielőtt sikerülne megmutatnia édesapjának, Tony világa összetörik. Az apja, az otthona, az egész élete minden eltűnik, és Tonyt ott hagyják, hogy összerakja a darabokat. De barátainak Rhodey-nak és Pepper-nek egy kis segítségével, elkezdi megfejteni az apja ellen elkövetett titokzatos hanghullámtámadást. És Tony, Vasemberként megteszi az első lépéseket a hőssé válás útján.

002 Iron, Forged In Fire - Part Two
Obadiah Stane átvette a hatalmat a Stark International fölött és átalakítja Tony és az édesapjának összes találmányát fegyverekké. De rosszul tette, mert Tony most azt hiszi, hogy Stane áll a támadás mögött, ami eltűntette az apját. Vasember szeretne minél előbb válaszokat kapni, de útjába állnak az Earth Mover-ek– Tony egykori békés találmányai, amiket hatalmas romboló fegyverekké alakítottak át. És ha Vasember életben marad miután saját teremtményei ellen harcolt, neki még mindig szembe kell néznie a rejtélyes páncélos alakkal, akit csak a Mandarinként ismernek.

003 Secrets and Lies
A Mandarin azt hiszi, hogy Tony Stark meg tudja találni a hiányzó Makluan gyűrűket, úgyhogy azt tervezi, hogy közel férkőzik a titkos azonosságához– mint a tizenhat éves Gene Kna. De miután beiratkozik Tony iskolájában, Gene másik élete hamar mindkettőjükre tör– Maggia bérenceket küld, Unikornist és Gyilkos Gébicset, hogy ejtsék túszul Tonyt, Genet, és Peppert , hogy aláássák A Mandarint és Tong triászát. Most Tonynak és Gene-nek Vasemberként és a Mandarinként védeniük kell a viszonylagos titkos azonosságaikat, de ami még fontosabb – életben kell maradniuk.

004 Cold War
Vasember még mindig megpróbálja leleplezni Obadiah Stane-t, amikor Stane helyet egy másik emberrel találja magát szemben– Hóviharral. Rhodey persze nem látja szívesen Hóvihart, de Tony úgy érzi, végre rokonlélekre talált. Vasember és Hóvihar együtt beveszik a Stark International épületét, de Vasember hamarosan rájön, hogy ő és Hóvihar nem sokban hasonlítanak egymásra. Bosszú és igazság , valamint fegyver és jég párbaja dönt– Obadiah Stane élete a tét.

005 Whip Lash

Az izgalom és kaland Pepper Potts életének álma – amíg a FBI ügynök-apját célba nem veszi Fix úr, egy rejtélyes fegyverkereskedő. Az apjával a kórházban Pepper elhatározza, hogy megtalálja az elkövetőt – amíg maga is céllá nem válik. De Fix úr nem éppen csúcstechnológiás fegyvereket használ – ő szuper-fegyverekkel dolgozik. És most Vasembernek meg kell mentenie Peppert Fix kibernetikus hóhéra, Ostor elől miközben megpróbálja elrejteni titkos azonosságát.

006 Iron Man VS. The Crimson Dynamo
Két évvel ezelőtt Ivan Vanko űrhajós elveszett az űrben. Két perccel ezelőtt belerohant New York City közepébe. Vanko életben maradt annak a természetes ruházatnak köszönhetően, amit a "Vörös Dinamóként" hordott, és arra terveztek, hogy bármilyen feltétel között sértetlen maradjon. De az évekig tartó hánykolódás után az űrben, Vanko egyet akar, bosszút állni azokon akik kinn hagyták– a Project Pegasus-on. Az egyetlen dolog, ami Dinamó útjában áll: Vasember.

007 Meltdown
Tony heteken keresztül lóg az iskolából és Vasember létét is hanyagolja, de amikor egy új szupergonosz, Élő Lézer megjelenik olyan technikát használva, amit Tony édesapja hozott létre, Tony rájön, hogy szüksége van egyvalamire – mégpedig iskolára. Tonynak nincs szüksége erre, ráadásul nem is szereti, és azonkívül ő brilliáns és gazdag. De amikor Tony rájön, hogy a Stark International egész jövője az ő érettségi diplomáján nyugszik, úgy kényszerül vélekedni, hogy meg kell találja a középutat Vasember és Tony Stark között.

Április 24-étől a Nicktoons Networkon startol a sorozat este 7 órakor.

Április végén ha minden jól megy akkor a főoldalon található csatornán is megtekinthető lesz

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.