Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Frisky Dingo 2. szezon: Boosh a főnöknek

2009.01.20

Kép Xander Crews, a milliárdos idióta és sok más. Ahogy Awesome-X, ő is a feje annak az elite hrccsapatna , melynek neve: Xtacles. Mikor ő ideiglenesen pénztelen volt (mert nem jött rá, hogy neki volt néhány milliárd a zsebében), ő egy vendégszereplő volt egy pornóban minek Head Of The Ass a címe (nem Howard Hesseman szereplésével). A  gazember Killface-t,  örökké ismerni fogják Barnaby Jonesként, a barátként, ki elárulta őt. Az amerikai lakosságnak ő az elnöki címre pályázó köztársasági jelöltje.Killface ellene áll mint demokrata,és az Annhilatrixszel önkéntelenül a globális felmelegedést meggyógyította. Ehhez adjunk hozzá egy terhes hangyaszörnyet, egy leszbikus merénylőt, egy részeg politikai tanácsadót, és egy olyan rapper, aki azt gondolta, hogy egy album The Ballocaust címmel, egy jó ötlet volt, és megkaptad Frisky Dingót. 

Zavaros? Meg fogsz nyugodni, még megnézés után is az Frisky Dingónak ez az évada.

Ez némileg két oldalú műsor. Ha sorban nézel minden epizódot, meg fogod fogni a múltra való utalások őrült összegeit, jeleit, , stb. ha csak egy epizódot kapsz el, neked fogalmad sem lesz, hogy mi folytatódik, de egyedül a párbeszédek poklát bizony élvezni fogod. Ez olyan, mint az Arrested Development abban az útban, ami a másik összehasonlításhoz vezet: megölt mielőtt elkezdődött.

Kicsivel a DVD kibocsátás után 70/30 Productions bezárt. Úgy tűnik az eredeti cél az volt,hogy összefonta volna az Xtaclest Frisky Dingóval és csak homályosan hivatkoztak volna Killface és Xander Crews hátterére (The Xtacles első epizódja egyenesen szövődik az utolsó epizód végződéséhez). Valójában, ez a halál utáni DVD egy a néhány legjobb közül, azon anyagból, ami az Adult Swimnek valaha is volt,lesz , de ez egy olyan korszaknak a vége is, ami a Sealab 2021-el kezdődött azon az első napon, amikor az Adult Swim sugározni kezdett.

Hanyag volnék, ha megpróbálnám megmagyarázni a sorozatok magvát. Valójában, azt gondolom, hogy jobb volna inkább felsorolni a helyzetek közül néhányat, amikbe a szereplőgárda jut: Kép

- Xander Crewst kényszerítik, hogy használt kondomokat béreljen az utca oldalán.
- Killface globális felmelegedést gyógyít meg.
- Taqu'il elnöknek el kell menekülnie Air Force One elől miközben csak háláját éli túl (nem Mayor Mike a Final Fightból) Haggar Pants iránt.
- Az Xtacles The Deceptacles lett.
- Mr. Ford mindenhol van, ugye?
- Gonosz leszbikusok .
- Val alsónadrágot vesz a robotoknak.
- Killface fia, Simon a LARPerszel potenciálisan homoszexuális.                                                     - A Xtacles egésze döngetni akarja Hoopert. Az rossz, hogy az egyikük döngetni akarja Fat Mike-ot?                                                                                                                                                          - Grace Ryan Xander spermáinak egy fiolájával sétál.                                                                         - A Dread Lobster levessé válik.                                                                                                                - Stan? Harrumph.

El kell mondjuk, bármilyen áttekintés, amit 2009-ben írtak, vagy 2008 végén drasztikusan különbözne egy áttekintéstől mikor az első évadot sugározták. A humor egy része kezdetben, politika-hajtotta epizódokban nyílvánult meg, olyan helyzetekkel foglalkozva, amik éppen most nem léteznek . Néhány jelenet az első néhány epizódban azzal foglalkozik, hogy Killface az alelnökeként választja az egyedülálló nevű  Taquilt, egy fekete embert.

Látod, hogy mire akarok kilyukadni ezzel, ugye? Ne felejtsd el, a DVD két héttel a Beiktatási Nap előtt kijött , úgyhogy kicsengése ... furcsa. Nincs gáz a termék bemutatásával, csak furcsa dátumon jelent meg egy egy éves sorozat. Kép

Az extrák minimálisak. De az első évadot úgy hírdették anno, hogy: No Annoying Extra Features Whatsoever, és ennek sikerül egy lemezre löknie a 12 perces epizódok egy egész évadát, bármit értékelnek. Jelenleg ott van a promo a DVD-én miközben tévén vetítik, és egy f matrica, ami éppúgy a vénánkban van mint az országjelzés az autóinkon.A nagyobb extra egy rövid jelenet, amit az Xtacles és Mr. Ford közvetít miközben felállítja az átmenet egy részét, Frisky Dingo 2. szezonja és The Xtacles két epizódja között ... melyikek nincsenek a lemezen. Én persze tudom, hogy ez a DVD mikor bement a  gyártásba és tervezésbe, arra számítottak, hogy The Xtacles tart egy egész évadot és kap egy DVD kiadást. The Xtacles legutóbbi érvénytelenítésével és az ajtókkal, amik becsukódnak 70/30 Productionsön , már kétséges, hogy valaha DVD-n fogjuk látni azt a két epizódot.

Frisky Dingo 2. szezonja túltesz az első évad kiválóságán, de túl sok reményt nyújt amit azóta összetörtek. Ez egy korszak lényeges vége (a nyomukra egyedül a két Xtacles epizódban tudsz lelni ), de micsoda egy korszaké.

Boosh.

További írások és hírek  Chad Bonintól itt: gaijinside.com.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.