Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Dwayne The Rock Johnson-t felvették a Johnny Quest és a Shazam filmekhez

2009.03.11

A Warner Bros furcsamód 2007. augusztusa óta hallgatott az élőszereplős Johnny Quest film produkcióról , amikor bejelentették még a forgatókönyvíró Dan Mazeaut és Adrian Askarieh, Daniel Alter producereket felbérelték, hogy fejlesszék a filmet.

Híre ment, hogy Dwayne The Rock Johnson Race Bannont játssza majd, és egy Moviefone-nal való legutóbbi interjúban, Johnson legalább megerősítette, hogy valóban belekeveredik a projektbe és így frissítést adott a produkció státuszához.

"Most éppen még mindig átépítők vagyunk, abban,hogy film legyen", mondja Johnson." Magam vagyok Andyvel [Fickman] és Zac Efronnal, de ez még mindig a fejlesztési státusz. Zac a pajtásom, - - kedvelem Zac-et -- és úgy gondolom, azzal amit csinálnánk, egy nagy párost alkotnánk."

Ezek a hírek úgy tűnnek ellentétben állnak azokkal a kijelentésekkel, hogy hamis lenne az a szóbeszéd, hogy Zac Efron játszaná Johnny Questet.

A Moviefone szintén érdeklődött Johnsontól a Billy Batson and the Legend of Shazam státuszáról:

Idézet:
Moviefone: Peter Segal rendező azt írta, hogy a 'Big' találkozik 'Batman'-nel -- úgy gondolja tényleg megállja a helyét ez a kijelentés?

Johnson: [Nevet] Köszi, Pete -- jó kis helyzetbe hoztál minket! Tetszett az ötlet, hogy megint Pete-tel dolgozhatok. Igazán jó barátok lettünk. Nem vagyok benne biztos, hogy jelenleg ez még igaz lenne, de bízhatunk benne. Jelentős mennyiségű kreatív összekülönbözések adódtak a forgatókönyvön, ami egyébként bejött, és a hang az az irány, amerre a stúdió akarta vinni a filmet. Úgyhogy azt hiszem, hogy visszamentünk az alapokhoz, de Petenek nagy ötletei vannak, én pedig fel vagyok töltődve, hogy megint vele dolgozhatok.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.