Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Let Me In rendezője készíti az új Frankenstein-t

2011.05.25

A Let Me In és a Cloverfield rendezője, Matt Reeves ismét elvállalt egy újabb projektet, a This Dark Endeavor-t, méghozzá ennek is rendezői posztjára kérték fel, amit a Summit Entertainment berkein belül fog elkészíteni.

A harag sodrása (Mean Creek) írója-rendezője, Jacob Aaron Estes fogja adaptálni a forgatókönyvet abból a regényből, melyet idén nyáron jelentetnek meg.

Victor és Konrad, a Frankenstein ikertestvérek, akik szinte elválaszthatatlanok. Felnövekvő életük során számtalan képzeletbeli kalanddal találkoznak... addig a napig, amíg ezek valóságossá nem válnak.

A Sötét Könyvtárban felfedeznek titkos könyveket az alkímiáról és az ősi jogorvoslatokról. Ekkor apjuk megtiltja, hogy újra oda menjenek, de ez csak tovább fokozza Victor kíváncsiságát. Amikor Konrad súlyos beteg lesz, Victor különböző orvosokat és a szüleit hívja segítségül. Victor pedig visszamegy a Sötét Könyvtárba, ahol megtalálja az örök élet elixírjének elkészítési módját. Csakhogy ők kevesek ehhez, így Elizabeth, Henry és Victor útra kel, hogy segítséget kérjenek egy férfitől, akit egyszer már alkalmaztak alkímiai munkákra, és most azt szeretnék, hogy segítsen nekik elkészíteni a formulát.

Azonban Victor nagyon elszánttá válik a bátyja elvesztése miatti félelme miatt, ezért mindent megtesz, hogy megszerezze a három szükséges összetevőt. Ezután pedig meg kell küzdeniük Strumwald legmagasabb fáival, a búvárkodással a legmélyebb tóban, és feláldozni egy testrészét, hogy eme három rettenthetetlen barát megmentse Konrad életét.

Az Alkonyat (Twilight) producere, Karen Rosenfelt is kiveszi részét a projektből, viszont még nem holnap fognak kamerának esni, írja a Deadline.

Forrás: http://www.filmnews.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.