Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A CN első promója a CG 'Pindúr Pandúrok' speciálhoz

2013.12.25

 

1015172-cn-gives-first-peek-cg-powerpuff-girls-special.jpg

Az átütő sikerű, Craig McCracken által készített Emmy-díjas sorozat, A Pindúr Pandúrok, nemrég ünnepelte 15. évfordulóját a Cartoon Networkon, és újraéled egy vadonatúj, újra-tervezet és elképzelt CG különkiadásban ahol az apró szuperhős lánytriót felkérik, hogy megmentsék nemcsak Bogárfalvát, hanem a világot, még lefekvés előtt.

 

“Dance Pantsed” január 20-án, hétfőn, délután 7:30-kor kerül premierre az USA-ban, a Cartoon Network-on nemzetközileg pedig februárban kezdik sugározni. A karakterek hangjait eredeti nyelven a következők adják: Catherine Cavadini mint Sziporka, Tara Strong mint Csuporka, E.G. Daily mint Puszedli, Roger L. Jackson mint Moho Jojo, Tom Kane mint a professzor és Tom Kenny mint a bogármester, valamint az egyik különleges vendégszinkron a Beatles legenda Ringo Starr mint Fibonacci Sequins, Bogárfalva leghíresebb híivalkodó matematikusa. Ráadásul, Ringo Starr készít egy eredetii videoklippet és dalt “I Wish I Was a Powerpuff Girl” címmel.

A Cartoon Network felfedett egy új promót a különkiadáshoz, amiben betekintést adnak a rajongóknak milyen az új CG kinézetű apróméretű trió. Nézd meg idelent:

 

A “Dance Pantsed”-et a Cartoon Network Studios gyártja a UK’s Passion Pictures-el eggyütműködve. Dave Smith ül a rendezői székben és Kevin Dart a művészeti rendező

 

1015172-powerpuffgirls.jpg

.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.