Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Camelot készítői vikinges sorozaton dolgoznak

2011.05.25

Az anyagi csődből nem rég kilábalt MGM összefogott a The Tudors, valamint a Camelot mögött álló Michael Hirst-tel és Morgan O’Sullivan-nel, hogy egy, a vikingekről szóló sorozatot készítsen. Első körben egy 10 részes első évadot készítenek majd, melyet O’Sullivan hamarosan menyíló írországi stúdiójában forgatnak majd.

A show hangvitele hasonló lesz a The Tudors-éhoz, illetve a Camelot-éhoz, és várhatóan kábeles csatornákon kerül majd műsorra. A költésgeket 100%-ban az MGM állja majd, akik régóta érdekelet a projektben.

Hirst már korábban írt egy szkriptet, mely a skandináv harcosokról szólt, ám azt akkor nem forgatták le. Jelenleg a sorozat alappillérén dolgozik, és várhatóan ő írja majd a legtöbb, illetve az összes rész történetét (Hirst annak idején saját maga írta az összes The Tudors rész forgatókönyvét).

A történet középpontjában Ragnar Lodbrok, az egyik legismertebb viking hős áll majd, aki annak idején rövid ideig uralkodott Dánia és Svédország felett, valamint két cselédlánnyal és egy királynővel is viszonyt folytatott.

Időrendileg a 8. századtól a 11. századig foglal helyet a sorozat.

forrás: http://www.pcpult.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.